Adress, telefon m.m. Kontakta oss!

Kontaktperson:

Anders Ryberg

Adress:

@.Ryberg KONSULT
Överhogdal Täktan 443
840 90 Ytterhogdal
Sweden

Telefon:

0680-820 20
073-041 95 56

E-mail:

anders.ryberg@arkonsult.com

Web-adress:

http://www.arkonsult.com

Företaget har F-skattsedel och är momsregistrerat.Anders Ryberg

På fritiden sätter jag mig gärna på en hästrygg eller beger mig ut i naturen för rekreation, friluftsliv och fiske. Med en bakgrund som skogsarbetare, är trä fortfarande ett material jag gärna arbetar med, vid snickring och hustimring. Vackra sommardagar tar jag gärna fram hojen och tar en sväng, vilket du kan se mer om här!

Under många år har jag jobbat som skogsinspektor inom skogsägarrörelsen, där jag bland annat haft rådgivning i skogliga och ekonomiska frågor samt marknadsföring som specialitet. Har även arbetat inom Skogsstyrelsen bl.a. med värderingar, upprättande av samfälligheter och skoglig planering.

Många timmar framför datorn har gjort mig självlärd i programmen Word, Excel, Front Page, Internet Explorer, Power Point, SPCS Administration och några till.

Jag bor tillsammans med min familj på en liten gård i Överhogdal, som ligger i syd-östra delen av Härjedalen. Här är nära till vildmarken, slalombackar, goda grannar och allt annat som gör livet till den härliga upplevelse det är.

Mer om Överhogdal finns här!